Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

41ΧΡΟΝΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ XTYΠΗΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!

Όπως ανέφερε το ηλικίας 75 χρόνων θύμα στην καταγγελία του, όλα συνέβησαν μόλις βγήκε από ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ της περιοχής, ότ...






Όπως ανέφερε το ηλικίας 75 χρόνων θύμα στην καταγγελία του, όλα συνέβησαν μόλις βγήκε από ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ της περιοχής, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον 41χρονο εγγονό του




Αντιμέτωποι με μια ασυνήθιστη περίπτωση ληστείας βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Ιξιά της Ρόδου, καθώς ο δράστης που δεν δίστασε να «γκρεμίσει» στο έδαφος έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο στη μέση του δρόμου και να τον ξαφρίσει, δεν ήταν άλλος από τον ίδιο του τον... εγγονό!


Όπως ανέφερε το ηλικίας 75 χρόνων θύμα στην καταγγελία του, όλα συνέβησαν μόλις βγήκε από ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ της περιοχής, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον 41χρονο εγγονό του, ο οποίος έπεσε με ορμή πάνω του και τον πέταξε στο έδαφος! Αμέσως μετά, άρπαξε από την τσέπη του το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ που είχε μαζί του εκείνη την στιγμή.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας αφήνοντας εμβρόντητους τους αυτόπτες μάρτυρες που γνώριζαν την συγγενική σχέση του με το θύμα και απλώς έτρεξαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο, που βρισκόταν επί ώρα ακίνητος στο έδαφος. Ο 75χρονος προβληματίστηκε αν έπρεπε να καταθέσει κατά του εγγονού του, όμως τελικά το έκανε με στόχο να τον συνετίσει και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο λίγη ώρα αργότερα.