Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

35ΧΡΟΝΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ, ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ... ΓΚΛΟΜΠ!

Ο 35χρονος Έλληνας ιερόσυλος ήταν οπλισμένος σαν αστακός - Μόλις έγινε αντιληπτός, τον πήραν στις... φωνές και στο κυνήγι οι περίοικοι...




Ο 35χρονος Έλληνας ιερόσυλος ήταν οπλισμένος σαν αστακός - Μόλις έγινε αντιληπτός, τον πήραν στις... φωνές και στο κυνήγι οι περίοικοι

Μια εκκλησία στην Πτολεμαΐδα προσπάθησε να διαρρήξει ένας 35χρονος Έλληνας με σκοπό να αδειάσει το παγκάρι, αλλά μόλις τα κατάφερε έγινε αντιληπτός από περίοικους που έβαλαν τις φωνές και έσπευσε να εξαφανιστεί αφήνοντας πίσω του τον μεταλλικό λοστό που χρησιμοποίησε!




Οι κάτοικοι ειδοποίησαν αστυνομικούς που ξεκίνησαν αναζητήσεις και λίγο αργότερα ο επίδοξος ιερόσυλος εντοπίστηκε να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, εγκλωβίστηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής, βρέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και ένα μεταλλικό γκλομπ! Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

--- Δύο επιχειρήσεις μπήκαν στο στόχαστρο διαρρηκτών στον Αλμυρό Μαγνησίας. Οι δράστες παραβίασαν ένα ξυλουργείο και μία αποθήκη και άρπαξαν από μέσα γεωργικά εργαλεία, τρυπάνια, τροχούς και μπαταρίες αυτοκινήτων συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν τις κλοπές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνά για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.