Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...!! Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ, ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...!

Πρόκειται για τον 27χρονο σεσημασμένο Μαροκινό, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είχε πέσει στα χέρια του νόμου στις 9 Οκτωβρίου του 2...

Έγκλημα στη Λακωνία: Ο Μαροκινός δολοφόνος είχε συλληφθεί πριν δυο χρόνια και αφέθηκε ελεύθερος





Πρόκειται για τον 27χρονο σεσημασμένο Μαροκινό, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είχε πέσει στα χέρια του νόμου στις 9 Οκτωβρίου του 2015 για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβίαση του νόμου περί όπλων στην ίδια περιοχή. Τότε όμως αν και οι αστυνομικοί έκριναν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο με εξάρσεις βίας και ικανό για όλα δεν έκατσε πολύ στη φυλακή καθώς αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 20 Μαρτίου του 2018! Τελικά προχθές το βράδυ δολοφόνησε μια ηλικιωμένη γυναίκα για να της κλέψει λίγα ευρώ!




Ο Μαροκινός ομολόγησε, και υποστήριξε πως αυτός και ο Μολδαβός συνεργός του ήταν μεθυσμένοι και αποφάσισαν να ληστέψουν τη γυναίκα για να βρουν χρήματα και να αγοράσουν κι άλλο αλκοόλ. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, την κυνήγησαν και όταν κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν άρχισαν να τη χτυπούν με ένα κούτσουρο στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός της μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο τους κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 63χρονη, χτυπώντας την με μανία στο κεφάλι με ένα από τα ξύλα που είχε για το τζάκι! Η 63χρονη, μητέρα δυο παιδιών, πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή της καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια και υπάρχουν ίχνη πάλης σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας όμως δεν τα κατάφερε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης διαπίστωσαν ότι αρχικά οι αλλοδαποί ληστές έσπασαν κάποια τζαμάκια στην πόρτα της εισόδου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν την πετούγια για να την ανοίξουν από μέσα και να μπουν. Ίσως, μάλιστα, να τους πήρε είδηση η άτυχη γυναίκα κι έτσι κλώτσησαν με πολλή δύναμη την αλουμινένια πόρτα γκρεμίζοντάς την κυριολεκτικά!




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

“Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονίας 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 17/18.11.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Υπενθυμίζεται ότι η 64χρονη είχε βρεθεί νεκρή εντός της οικίας της, την 18.11.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, έχοντας τραύματα στο κεφάλι. Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών. Όπως διακριβώθηκε, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο αλλοδαποί, ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκο, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, οι ανωτέρω δράστες, βραδινές ώρες της 17/18.11.2017, μπήκαν στην οικία της 64χρονης, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από αυτή και άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 27χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας και τους συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση αυτή (όπως ρουχισμός, σπασμένη λαβή μαχαιριού, κομμάτι ξύλου μήκους -77- εκατοστών κ.α.), τα οποία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης”.