Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ... «ΜΗΤΕΡΑ» ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι μάλωνε με την 24χρονη σύντροφό του και του πέταξε το μωρό τους στα πόδια - «Πάρε τον γιο σου» φέρεται να το...





Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι μάλωνε με την 24χρονη σύντροφό του και του πέταξε το μωρό τους στα πόδια - «Πάρε τον γιο σου» φέρεται να του είπε πάνω στον καβγά

Η Heidy Rios πέταξε των τριών εβδομάδων γιο της στα πόδια του πατέρα του πάνω σε καβγά με αποτέλεσμα να του σπάσει το κρανίο.





Ο σύντροφος της Heidy Rios και πατέρας του παιδιού μετέφερε εσπευσμένα το αγοράκι τους στο νοσοκομείο στη Νέα Ορλεάνη. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το 26 ημερών μωράκι είχε κάταγμα στη μια πλευρά του κρανίου του.

Από το νοσοκομείο τότε κάλεσαν τις αρχές που μίλησαν στον πατέρα του παιδιού. Ισχυρίστηκε ότι μάλωνε με την 24χρονη σύντροφό του και του πέταξε το μωρό τους στα πόδια. «Πάρε τον γιο σου» φέρεται να του είπε πάνω στον καβγά.
Οι ερευνητές υποστηρίζουν πως η 24χρονη παραδέχτηκε ότι μάλωνε με τον σύντροφό της. Αρνήθηκε όμως ότι κρατούσε το μωρό στη διάρκεια του καβγά. Φέρεται μάλιστα να τους είπε πως δεν ήξερε ότι ο γιος τους έχει τραυματιστεί.

Η έκθεση ωστόσο αναθεωρήθηκε αφού η Heidy Rios άλλαξε την ιστορία της όταν ένας μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι η νεαρή μητέρα πράγματι κρατούσε το μωρό τη στιγμή του καβγά. Υποστήριξε έτσι ότι μπορεί να της έπεσε το παιδί την ώρα του καβγά.