Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ», ΛΕΕΙ Η 26ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ! ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ...

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (12/11) η 26χρονη που σκότωσε τον 35χρονο γείτονά της με μαχαίρι, επειδή της έκ...

«Συγγνώμη δεν το ήθελα», λέει η 26χρονη που δολοφόνησε το γείτονά της




Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (12/11) η 26χρονη που σκότωσε τον 35χρονο γείτονά της με μαχαίρι, επειδή της έκανε παρατήρηση - «Συγγνώμη δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος», είπε στην κατάθεσή της.




Η στιγμή όταν η 26χρονη δράστης εξέρχεται της Εισαγγελίας: «Συγγνώμη δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος», δήλωσε κατά την κατάθεση της σύμφωνα με το cretapost.gr

Ο άτυχος 35χρονος έπεσε νεκρός ύστερα από μαχαιριά που δέχτηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην περιοχή Ξηροπόταμου, στο Ηράκλειο, από την 26χρονη γειτόνισσά του, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο 35χρονος αλλοδαπός ζήτησε από την κατηγορούμενη να κάνει ησυχία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε φασαρία με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς. Τότε η ίδια εκτός εαυτού, πήρε ένα μαχαίρι και το έμπηξε στον άτυχο πατέρα, δύο ανήλικων παιδιών.

Το χτύπημα στην καρδιά, ήταν θανατηφόρο και ο 35χρονος έπεσε αμέσως αιμόφυρτος στο έδαφος. Παρά τις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ σε πρώτη φάση που αντίκρισαν τον άντρα σε μία λίμνη αίματος αλλά και εν συνεχεία, των γιατρών , στο ΠΑΓΝΗ, να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο 35χρονος ξεψύχησε.

newsbomb.gr