Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

26ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΕ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Ένας 26χρονος Έλληνας θεώρησε υπεύθυνη τη νεαρή κοπέλα για τα προβλήματα που είχε με τη σύντροφό του Ακριβά θα πληρώσει το «νταηλίκ...





Ένας 26χρονος Έλληνας θεώρησε υπεύθυνη τη νεαρή κοπέλα για τα προβλήματα που είχε με τη σύντροφό του

Ακριβά θα πληρώσει το «νταηλίκι» που έβγαλε ένας νεαρός Έλληνας πάνω σε ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο γρονθοκόπησε και κλώτσησε με ιδιαίτερη βαναυσότητα σε δημόσια θέα στο Βόλο, επειδή το θεώρησε υπαίτιο για τα οικογενειακά προβλήματα της δικής του συντρόφου!






Ο 26χρονος δράστης δεν δίστασε να επιτεθεί με κλωτσιές και γροθιές στην 16χρονη κοπέλα και δεν σταματούσε, παρά τις φωνές των περαστικών που τον καλούσαν να την αφήσει ήσυχη! Τελικά, κλήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες.

Ο νεαρός Βολιώτης ισχυρίστηκε στην προανακριτική απολογία του ότι η νεαρή είναι συγγενής της συντρόφου του και έχει μαζί της οικογενειακές διαφορές. Ωστόσο, δεν απέφυγε την άσκηση δίωξης για βιαιοπραγία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης από πλευράς του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος πάντως έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.