Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 22 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ... ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ!!!

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που ακολούθησε το αδυσώπητο «χτύπημα» της κακοκαιρίας την περασμένη Τετάρτη (15/11) στη Δυτική Αττική και συγκ...

Εφιάλτης δίχως τέλος στην Αττική: Έξι οι αγνοούμενοι - Aνυπολόγιστη η καταστροφή από την κακοκαιρία




Δεν έχει τέλος η τραγωδία που ακολούθησε το αδυσώπητο «χτύπημα» της κακοκαιρίας την περασμένη Τετάρτη (15/11) στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα σε Μαγούλα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα και Μάνδρα, αφήνοντας πίσω της 16 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες - Κλειστά σχολεία και φόβοι για το μεσογειακό κυκλώνα «Ζήνωνα» που πλησιάζει την Ελλάδα




Καθώς ξημέρωσε το δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Δυτική Αττική, η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο για τους αγνοούμενους που ακόμα δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνολικά έξι άτομα αναζητούνται στις πληγείσες περιοχές, πληροφορία που είχε δώσει νωρίτερα το Cnn.gr.

Αναζητούνται δυο άνδρες, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής. Συνολικά αναζητούμε έξι άτομα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 17, 2017
Στα τέσσερα άτομα που αγνοούνται από προχθές, προστέθηκαν και δύο άνδρες στην περιοχή της Μάνδρας ένας κυνηγός κι ένας ακόμα ο οποίος βρισκόταν σε καντίνα. Σύμφωνα με συγγενείς τους, δεν έχουν δώσει έως τώρα σημεία ζωής.

newsbomb.gr