Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 21Ο ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ... ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΙΝΗΣ – ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη δυτική Αττική, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να ανασύρουν συνεχώς πτώματα από τις λάσπες. Τα συναισθήματα π...

Πλημμύρες Μάνδρα: Θρήνος για τον 30χρονο Σωτήρη – Λύγισε ο πατέρας του (vid)




Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη δυτική Αττική, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να ανασύρουν συνεχώς πτώματα από τις λάσπες.

Τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι πόνος, οργή, αγωνία για τους αγνοούμενους και ένα τεράστιο γιατί...




Ο αριθμός των θυμάτων είναι πλέον στους 21 και το ποιος και το τι έφταιξε για την τραγωδία δεν τους αφορά σε αυτή τη φάση.

Το μόνο που θέλουν είναι να θάψουν τους νεκρούς τους, να καθαρίσουν ό,τι απέμεινε από τα σπίτια τους και να βάλουν ξανά τη ζωή τους σε μια σειρά.

Το πρωί της Τρίτης, 21/11, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας. Πρόκειται για τον 30χρονο Σωτήρη Πίνη, οδηγό φορτηγού που ήταν στη λίστα των αγνοουμένων.


Ο άτυχος Σωτήρης βρέθηκε καταπλακωμένος από τόνους λάσπης, ανάμεσα σε ένα φορτηγό και ένα κοντέινερ, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε κομματισμένο… αλλού ο τράκτορας, αλλού το σασί, αλλού η μηχανή.




Το τραγικό ήταν πως μαζί με την ΕΜΑΚ έψαχνε μαζί και ο πατέρας του θύματος και σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε αμέσως το γιο του από τα χέρια του, καθώς από τα τραύματα δεν γνωριζόταν. Μόλις είδε το παιδί του, λύγισε.

Όλες αυτές τις μέρες ο τραγικός πατέρας δεν έφυγε λεπτό από τα χαλάσματα… έψαχνε μέρα νύχτα για το παιδί του. Η μάνα του στο σπίτι σε τραγική κατάσταση, παρακαλούσε να βρεθεί ο Σωτήρης της. «Αν είναι νεκρός τουλάχιστον να έχω ένα τάφο να πηγαίνω να του ανάβω το καντήλι» έλεγε η χαροκαμένη μάνα. newsbomb.gr