Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΕΙΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ: ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ - ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΝΙΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ! Μετά την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικασ...






ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ!

Μετά την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, το πτώμα του άτυχου φοιτητή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλύμνου. Αύριο (27.11.2017) θα μεταφερθεί στη Ρόδο για να γίνει η νεκροτομή. Αυτή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.






Αυτό που προκαλεί σοκ είναι το εύρημα του ιατροδικαστή ότι ο αδικοχαμένος Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε μετά από την εξαφάνιση του. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνιση του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής (19.11.2017). Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονία Νίκου Χατζηπαύλου

Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Κάλυμνος: Μυστήριο με την δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου – Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως σε άλλο σημείο του νησιού είχε εντοπιστεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ακριβώς ίδια με αυτά του νεκρού. Μάλιστα, η μητέρα του τα είχε αναγνωρίσει και πίστευε ότι είναι του δικού της παιδιού.

Νίκος Χατζηπαύλου: Η μητέρα του καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.


Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε υπάρχουν. Φόραγε, λέει, το ένα παπούτσι, το ένα από τα δυο. Πως βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μία διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» αναφέρει.

newsit