Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΡΙΛΕΡ... ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί το πόρισμα για τον νεκρό 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου, το οποίο ισχυρίζεται ότι σκοτώθηκε μόνος του. Σύμφωνα ...





Σε θρίλερ έχει μετατραπεί το πόρισμα για τον νεκρό 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου, το οποίο ισχυρίζεται ότι σκοτώθηκε μόνος του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του fimes.gr οι γονείς του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, ζήτησαν και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη για το παιδί τους.




Με άλλα λόγια ζητούν και δεύτερη εξέταση από άλλον ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα του άτυχου 21χρονυο Νίκου Χατζηπαύλου, για να φανεί η αλήθεια.

Πρώτος Ιατροδικαστικό Πόρισμα

Συμπληρώνονται τα κομμάτια στο παζλ με τον 21χρονο φοιτητή που σκοτώθηκε στην Κάλυμνο. Ο Νίκος Χατζηπαύλου πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, μια λάθος απόφαση που πήρε, όπως έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει την Κάλυμνο και όχι μόνο, συμπληρώνεται με νέα στοιχεία που προβληματίζουν. Σύμφωνα με το newsit.gr. ο 21χρονος ήταν ζωντανός επί 4 ημέρες αλλά πέθανε επειδή έμεινε μόνος και αβοήθητος.

Αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές προσδιορίζουν ως ημέρα θανάτου του, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 4 μέρες μετά την εξαφάνισή του δηλαδή.




Όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Χατζηπαύλου έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε ένα σημείο που είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. Σε ένα «φαλακρό» βουνό που όπως έλεγαν οι διασώστες, ερευνούσαν μέρα και νύχτα.

Οι προσπάθειές τους όμως δεν στάθηκαν αρκετές. Ο φοιτητής του ΕΜΠ λύγισε και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της μητέρας του.

Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής και δεν είχαν δει τίποτα.

Δυστύχημα και όχι δολοφονία

Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του άτυχου φοιτητή του ΕΜΠ που είχε εξαφανιστεί από τις 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο «αποκαλύπτει» το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου δεν δολοφονήθηκε. Ο θάνατός του οφείλεται σε ένα τραγικό δυστύχημα δήλωσε με σαφήνεια σε ΜΜΕ.





fimes.gr