Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα λίγο έξω από το Ρέθυμνο, στο χωριό Μισίρια μεταξύ δύο αδερφών.Μαχαίρωσε μέχρ...





Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα λίγο έξω από το Ρέθυμνο, στο χωριό Μισίρια μεταξύ δύο αδερφών.Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδελφό του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά κατέληξε στα τραύματά του.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr , ο 27χρονος αυτόχειρας , που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με μαχαίρι ή μπαλντά τραυμάτισε θανάσιμα τον αδερφό του την ώρα που κοιμόταν. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι, όπου σε κατάσταση αμόκ ο νεαρός επιτέθηκε στον 21 ετών αδερφό του. Στη συνέχεια τον κλείδωσε και κατέβηκε στην αποθήκη, όπου κατανάλωσε υγρά μπαταρίας, ίσως και φυτοφάρμακο, ποντικοφάρμακο και άλλα δηλητηριώδη σκευάσματα σε ταμπλέτες, κυριολεκτικά ό,τι τοξικό έβρισκε μπροστά του.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης ανέφερε πως «μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 28χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν ήταν εφικτό με συνέπεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του» Ο άτυχος άνδρας 21 ετών, είχε μόλις επιστρέψει από διακοπές στη Θεσσαλονίκη και θα επέστρεφε και στην εργασία του σε οβελιστήριο απέναντι από το σπίτι της οικογένειας. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρότερος γιος συζητούσε με τον πατέρα του για να κινηθεί διαδικασία αναγκαστικού εγκλεισμού σε ψυχιατρικό ίδρυμα του μεγαλύτερου αδελφού που είχε νοσηλευθεί και κατά το παρελθόν, αλλά αρνούνταν να λάβει την θεραπευτική αγωγή του. Εικάζεται ότι ο 27χρονος είχε αντιληφθεί, ότι θα κινούνταν αυτή η διαδικασία και προέβη στην απονενοημένη ενέργεια και διάβημα.

Πηγή: ΝέαΚρήτη...