Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΩΡΕ;;; ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΑΤΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!» ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΠΙΝΗ... ΤΟΥ 21ΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

21 είναι πλέον οι νεκροί από την πλημμύρα στη Μάνδρα. Και οι πληγές των συγγενών των θυμάτων δεν θα κλείσουν ποτέ... Ο θείος ενός απ...




21 είναι πλέον οι νεκροί από την πλημμύρα στη Μάνδρα. Και οι πληγές των συγγενών των θυμάτων δεν θα κλείσουν ποτέ...
Ο θείος ενός από τους ανθρώπους που βρήκαν τραγικό θάνατο στη Μάνδρα, μίλησε απόψε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News, στο Epsilon.




Ο λόγος για τον Γιώργο Θηβαίο, θείο του Σωτήρη Πίνη. Του οδηγού νταλίκας που βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Τρίτης, 21.11.2017 στη Μάνδρα. Ήταν το τελευταίο -χρονικά- όνομα που προστέθηκε στην λίστα των νεκρών. Το 21ο όνομα αυτής της τραγικής λίστας…

Ο κ. Θηβαίος ζει έναν Γολγοθά. Όπως και όλη η οικογένεια του άτυχου οδηγού. Όλοι έψαχναν εδώ και μια βδομάδα τον άνθρωπό τους στη Μάνδρα. Οι ελπίδες τους εξανεμίστηκαν απότομα και τώρα πρέπει να ζήσουν την σκληρή πραγματικότητα της απώλειας.

Καταραμένο μέρος το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας

Μάνδρα: Ξέσπασμα από τον θείο του Σωτήρη Πίνη!

Είναι οργισμένος. Και δικαιολογημένα. Για τον άδοξο τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο ανιψιός του… Ο ίδιος αποκαλύπτει πως το σημείο που βρέθηκε ο Σωτήρης Πίνης απείχε 4,5 χιλιόμετρα (!) από το σημείο που βρέθηκε το φορτηγό που οδηγούσε!




«Σαν οικογένεια και εκ μέρους του ξαδέλφου μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΜΑΚ«, λέει. «Είναι ήρωες πραγματικά. Την πυροσβεστική, τα παιδιά του Στρατού. Και όλους τους κατοίκους από τα Άνω Λιόσια που παραβρέθηκαν και μας συμπαραστάθηκαν», συμπληρώνει με τρεμάμενη φωνή.

Μέχρι που «σπάει». Και ξεσπάει κατά της Πολιτείας: «Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για την Πολιτεία. Είναι άφαντη! Είσαστε άφαντοι! Είσαστε γατιά! Δεν υπάρχετε! Πού είσαστε; Κάτω απ’ τα τραπέζια κρυμμένοι; Βγείτε να πείτε κάτι. Να φέρετε τα παιδιά πίσω. Κύριε Ευαγγελάτο είναι μεγάλες οι ευθύνες. Αυτοί δεν πρέπει να έχουν ψυχή. Δεν έχουν καρδιά μέσα τους. Δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μας πει ένα γεια σας. Μια καλημέρα».

Ο κ. Θηβαίος μιλά σχεδόν δακρυσμένος… «Η Πολιτεία πού βρίσκεται; Πού είναι; Υπάρχουνε; Ο Σωτήρης και όλα τα παιδιά που χάθηκαν εκεί, ας είναι οι άνθρωποι που θα τους φωτίσουν να κάνουν κάτι. Μην κοροϊδευόμαστε. Δεν θα κάνουν ποτέ και τίποτα. Γιατί; Δεν υοάρχει Πολιτεία. Δεν ενδιαφέρονται. Δεν μας φέρανε ένα μπουκάλι νερό να πιούμε. Πού είναι η κυρία Δούρου; Πού είσαι μωρέ; Πού είναι η Περιφερειάρχης; Πού είναι ένας υπουργός;«, λέει ξεσπώντας.

Η οργή ξεχειλίζει και ο καθένας στην θέση του θα σκέφτονταν ακριβώς τα ίδια…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο




newsit