Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ...

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι το δικό του παιδί συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης. ...

Clipboard




Δεν μπορεί να πιστέψει ότι το δικό του παιδί συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Μιλώντας στο protothema.gr ο αστυνομικός είπε:




«Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με το παιδί μου. Μάθαμε την είδηση από το Διαδίκτυο. Σήμερα το μεσημέρι κάναμε κάποιες επαφές με το προξενείο και περιμένουμε απαντήσεις».Ο πατέρας της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.

Ο πατέρας της κοπέλας που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ενώ ο ίδιος είναι υπερασπιστής του νόμου, το παιδί του έγινε παραβάτης. «Τους τελευταίους δύο μήνες, κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας καθώς έψαχνε το κατάλληλο ιδιωτικό ΙΕΚ για να γραφτεί» τονίζει ενώ αναφορικά με το μοιραίο ταξίδι λέει: «Πραγματικά δεν γνωρίζαμε τίποτα!Εκανα σε πρώτη φάση κάποιες επαφές μέσω αστυνομίας, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω με το παιδί μου».

modelonew1
modeloNew2




modelonew3
modelonew4