Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑ ΒΟΘΡΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΣΤΙΝ ΧΟΦΜΑΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ 1985

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος. Μετά τον Κέβιν Σπέισι και ο Ντάστ...




Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος.


Μετά τον Κέβιν Σπέισι και ο Ντάστιν Χόφμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 17χρονης το 1985. Η συγγραφέας Άννα Γκράχαμ Χάντερ κατηγορεί τον ηθοποιό- ο οποίος είναι σήμερα 80 ετών- ότι τη θώπευε, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο θάνατος του εμποράκου», αλλά και πως μιλούσε απρεπώς μπροστά της, για το σεξ.




«Την πρώτη ημέρα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια και το έκανα», γράφει η Χάντερ στο Hollywood Reporter. «Με φλέρταρε ανοιχτά, έπιανε τα οπίσθιά μου, μιλούσε για το σεξ μπροστά μου. Ενα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να πάρω την παραγγελία του για το πρωινό. Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε »Θα πάρω ένα σφικτό αυγό και μία ελαφρά βρασμένη κλειτορίδα. Οι συνεργάτες του ξέσπασαν σε γέλια. Εφυγα άφωνη, πήγα στην τουαλέτα και έκλαψα».

Η συγγραφέας έγραψε στο ημερολόγιο της και λεπτομέρειες για την συμπεριφορά του ηθοποιού και μετά από πέντε εβδομάδες το έστειλε στην αδερφή της: «Σήμερα, την ώρα που συνόδευα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του, έπιασε τα οπίσθια μου τέσσερις φορές. (…) Τον χτύπησα κάθε φορά δυνατά και του είπα ότι ήταν ένας βρωμόγερος».

Σύμφωνα με την Χάντερ ο προϊστάμενος της, της είχε προτείνει να ανεχθεί τη συμπεριφορά του Χόφμαν για το καλό της παραγωγής. «Στα 49 μου, καταλαβαίνω ότι όσα έκανε ο Ντάστιν Χόφμαν ταιριάζει στο ευρύτερο μοτίβο του τι βιώνουν οι γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά και αλλού», σημείωσε στο άρθρο της. «Ηταν αρπακτικό, ήμουν παιδί και αυτό ήταν σεξουαλική παρενόχληση», συμπλήρωσε.

Ο Χόφμαν απάντησε ζητώντας συγγνώμη. «Εχω τον απόλυτο σεβασμό για τις γυναίκες και αισθάνομαι απαίσια που οτιδήποτε μπορεί να έχω κάνει μπορεί να την έφερε σε δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι», ανέφερε, σύμφωνα με τον Guardian.