Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ - ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ... ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ «ΡΕ» ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ

Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε σωματική επαφή του Διοικητή με τον εθνοφρουρό στη φερόμενη υπόθεση ξυλοδαρμού που είδε το φως της δημοσ...





Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε σωματική επαφή του Διοικητή με τον εθνοφρουρό στη φερόμενη υπόθεση ξυλοδαρμού που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από δύο 24ωρα.






Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του στρατιώτη, ο Διοικητής του τον χτύπησε και τον κλότσησε όταν αυτός επισκέφθηκε το διοικητήριο προκειμένου να αιτηθεί άδεια εξωτερικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του, «Sigmalive», που επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Αξιωματικού που φέρεται να ξυλοκόπησε τον εθνοφρουρό και ο οποίος τελεί ήδη σε διαθεσιμότητα μετά από σχετική εντολή του Υπουργού Άμυνας.

Ο κ. Σωτήρης Οικονομίδης, μιλώντας, ξεκαθάρισε αρχικά ότι σε καμιά περίπτωση, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στον χώρο, δεν υπήρξε σωματική επαφή του στρατιώτη με τον Διοικητή του. Ο στρατιώτης φέρεται να πήγε στο διοικητήριο και να αιτήθηκε να φύγει νωρίτερα με άδεια εξωτερικού, αποκαλώντας, μάλιστα, τον διοικητή του «ρε». Κάπου εκεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον στρατιώτη αντί να απολογείται στον Διοικητή του, να ορμάει για να τον κτυπήσει.





Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Οικονομίδης, ο Διοικητής είπε στον στρατιώτη ότι αδυνατούσε να τον αφήσει να φύγει τη συγκεκριμένη μέρα, λόγω άσκησης η οποία θα πραγματοποιείτο στο στρατόπεδο. Ο Διοικητής φέρεται να τού είπε να έφευγε την επόμενη μέρα με άδεια, όταν θα ολοκληρωνόταν η άσκηση. Να σημειωθεί ότι η άδεια του εθνοφρουρού ξεκινούσε κανονικά στις 15 Νοεμβρίου και είχε εγκριθεί.

Κληθείς να απαντήσει για τα τραύματα που είναι εμφανή στον στρατιώτη, ο δικηγόρος του Διοικητή αναφέρει ότι παρόντες στον χώρο ήταν κι άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον μαινόμενο στρατιώτη και να τον βγάλουν έξω. Εκεί τους ξέφυγε για δυο φορές, ενώ, βγαίνοντας έξω από τον χώρο, συνέχισε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Διοικητή, να βρίζει και να απειλεί τον πελάτη του.

Τα τραύματα, ως εκ τούτου, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν υπήρξε σωματική επαφή των δυο, προήλθαν προφανώς από την προσπάθεια άλλων ατόμων να τον ακινητοποιήσουν.

Κληθείς να απαντήσει για την εξέλιξη της διαθεσιμότητας του πελάτη του, ο κ.Οικονομίδης ανέφερε ότι, εάν δεν υπάρξει αναδρομική ακύρωση της διαθεσιμότητας, τότε θα γίνει προσφυγή εναντίον της Δημοκρατίας, καθώς η εν λόγω επιστολή που παρέλαβε ο πελάτης του, χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, ως “ανορθόδοξη”.

24h.com.cy