Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ!!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΕΤΩΝ... 17 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ! ΠΡΟΣΗΧΘΗ Η 44ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του και εντόπισαν ένα σταχτοδοχείο στο οποίο υπήρχαν υπολείμματα κοκαΐνης ...





Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του και εντόπισαν ένα σταχτοδοχείο στο οποίο υπήρχαν υπολείμματα κοκαΐνης




Η δραματική μείωση του μέσου όρου στην ηλικία των νέων που κάνουν χρήση «σκληρών» ναρκωτικών, απεικονίζεται με ανησυχητικό τρόπο στην υπόθεση της σύλληψης ενός ανήλικου παιδιού στο Αγρίνιο το οποίο κάνει χρήση κοκαΐνης και μάλιστα εν γνώσει της οικογένειάς του!


Πρόκειται για έναν 17χρονο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, που είχαν πληροφορίες ότι έχει πέσει στα δίχτυα των αδίστακτων εμπόρων του θανάτου και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του. Ποσότητες ναρκωτικών δεν βρήκαν, εντόπισαν όμως ένα σταχτοδοχείο στο οποίο υπήρχαν υπολείμματα κοκαΐνης.

Τα υπολείμματα ήταν μη απολήψιμα, ωστόσο ο 17χρονος ομολόγησε ότι είχε κάνει χρήση κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Μαζί του, προσήχθη από τους αστυνομικούς και η 44χρονη μητέρα του στην οποία ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.