Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΠΕΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΑΘΕΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΪΚΟΝ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ 12.000 ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΥΣ

Από την…«πολιτισμένη» Δύση! Οι εραστές του κρέατος, συνωστίζονται στην United Church of Bacon, προκειμένου να εξομολογηθούν τ...






Από την…«πολιτισμένη» Δύση!




Οι εραστές του κρέατος, συνωστίζονται στην United Church of Bacon, προκειμένου να εξομολογηθούν την αγάπη τους για το κρέας την ίδια στιγμή που οι ιδρυτές της, πραγματοποιούν γάμους, κηδείες και βαφτίσεις… Τα μέλη της εν λόγω εκκλησίας, έχουν τριπλασιαστεί τους τελευταίους τρεις μήνες και σήμερα, πάνω από 12.000 είναι οι εγγεγραμμένοι που ακολουθούν τις προφητείες για τον «Θεό -μπέικον».







Ταυτόχρονα, οι πιστοί μπορεί να κάνουν το δικό τους «γάμο-μπέικον» εντελώς δωρεάν. Όπως διαβάζουμε εξάλλου και στην επίσημη σελίδα της εκκλησίας στο διαδίκτυο, οι γάμοι είναι νόμιμοι «για όσους δεν επιθυμούν τον Θεό στην δική τους τελετή», όπως λένε χαρακτηριστικά και συνεχίζουν «Προσφέρουμε μια σειρά από δημιουργικές προτάσεις για να μετατρέψετε το γάμο σας σε μαγική εμπειρία. Ή αν έχετε ήδη τα δικά σας σχέδια, θα τα κάνουμε πράξη».

Η εν λόγω παρωδία της θρησκείας, ιδρύθηκε στο Λας Βέγκας από τον άθεο John Whiteside το 2010. Ο ίδιος θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαλύσει τις προκαταλήψεις κατά των άθεων.

Έχουν μάλιστα και τις δικές τους εντολές:
– Να είστε σκεπτόμενοι
– Να σέβεστε τα όρια
– Να διασκεδάζετε
– Να είστε καλοί
– Να είστε γενναιόδωροι
– Να υμνείτε το μπέικον
Να πληρώνετε τους φόρους

Κατάνυξις
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr