Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΦΕΥΓΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ» ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ SMS ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο». Αυτό ήταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alp...




«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο». Αυτό ήταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το τελευταίο SMS που έστειλε η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος του 62χρονου γιατρού, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στον 37χρονο ομοεθνή εραστή της, λίγη ώρα πριν ο τελευταίος φέρει εις πέρας το... σατανικό σχέδιό τους και σκοτώσει τον άτυχο γιατρό.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι που ζούσε ο γιατρός με την Βουλγάρα σύζυγό του, βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της 38χρονης, η οποία δεν είχε προλάβει να σβήσει τα ενοχοποιητικά μηνύματα. Στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον εραστή της και -επίδοξο, μέχρι εκείνη την ώρα- φονιά του συζύγου της, του διευκρίνιζε ο γιατρός ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο.


Και αυτό, καθώς, όπως προκύπτει από το προτελευταίο μήνυμά της προς τον Βούλγαρο εραστή της, ο σύζυγός της σχεδίαζε να μεταβεί στο ιατρείο του, μαζί με τον αδερφό της, για κάποιες τεχνικές εργασίες.



Έγραφε συγκεκριμένα η 38χρονη στον εραστή της, στο προτελευταίο μήνυμα: «Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι».

Τελικά, ο άτυχος γιατρός αποφάσισε να πάει μόνος του στο ιατρείο του το Σάββατο και να δεχτεί ασθενείς του, αναβάλλοντας τις τεχνικές εργασίες για κάποια άλλη μέρα.

Δίχως να το γνωρίζει, «υπέγραφε» στην ουσία τη θανατική του καταδίκη, καθώς ο 37χρονος Βούλγαρος, ντυμένος κυνηγός, ώστε να μην ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους κυνηγούς στο σημείο, τον «εκτέλεσε» στην κυριολεξία, βάζοντας φρικτό και βίαιο τέλος στη ζωή του...


usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.