Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OI KAΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ

Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δύο δολοφόνοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά Νέες πληροφορίες δίνουν μια διαφορετική εικόνα για τις συνθήκες της...






Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δύο δολοφόνοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά

Νέες πληροφορίες δίνουν μια διαφορετική εικόνα για τις συνθήκες της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 στο κέντρο της Αθήνας.





Κατά τις αναφορές αυτές, οι δύο εκτελεστές είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον δικηγόρο. Οι δράστες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν άγνωστοι στο δικηγορικό γραφείο αλλά είχαν ζητήσει το  ραντεβού για να πείσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να αναλάβει υπόθεσή τους. Περίπου στις 19:00, χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της Ασκληπιού 154.



Οι δύο δολοφόνοι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει από την αίθουσα με το επιχείρημα ότι ήθελαν να συζητήσουν εμπιστευτικά κάτι μαζί του.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του συνεργάτη του δολοφονηθέντος, δέκα λεπτά μετά τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, οι δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο στήθος και τον σκότωσαν. Αναφορές επισημαίνουν ότι οι δολοφόνοι έφυγαν τρέχοντας. «Βοήθεια, μας σκοτώνουν» άκουσαν κατά πληροφορίες άνθρωποι που βρίσκονταν σε διπλανό διαμέρισμα του 1ου ορόφου της Ασκληπιού 154, αλλά δεν ανέφεραν πυροβολισμούς, στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ενδεχομένως χρησιμοποίησαν όπλα με σιγαστήρα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα πρόσωπα των δύο δραστών.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.