Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... NEA ΕΞΕΛΙΞΗ...!!! ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S400...!!!

ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ... ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ...






ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ... ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΑΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ...

Οκτώβριος 9, 2017. 20:07

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι η Ρωσία και η Τουρκία βρίσκονται στο στάδιο συζητήσεων εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη μεταφορά της τεχνογνωσίας παραγωγής των συστημάτων πυραυλικής άμυνας S-400 στην Τουρκία.




Σε ερώτηση που τέθηκε στον Πεσκόφ, εάν η παραγωγή των S-400 θα γίνεται στην Τουρκία, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε «θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν επαφές και γίνονται συνομιλίες σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων».

Ωστόσο, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα, ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι για το σύστημα S-400 «συμφωνήθηκε καταρχήν όσον αφορά για τη μεταφορά της τεχνολογίας, η κοινή παραγωγή με τη Ρωσία».

Ο Τσαβούσογλου πρόσθεσε ότι η πρόταση για κοινή παραγωγή έγινε από τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

(Στοιχεία από karar.com)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.