Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ETOIMAZONTAI KAI ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΑΣΚΗΣΗ «ΠΑΝΟΠΤΗΣ -2/2107» ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ»

Διαβάστε ποιος είναι ο σκοπός της στρατηγικής άσκησης κυβερνοάμυνας “ΠΑΝΟΠΤΗΣ – 2/2017” που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια του «ΠΑ...






Διαβάστε ποιος είναι ο σκοπός της στρατηγικής άσκησης κυβερνοάμυνας “ΠΑΝΟΠΤΗΣ – 2/2017” που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια του «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017».




Σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΕΘΑ η στρατηγική άσκηση κυβερνοάμυνας “ΠΑΝΟΠΤΗΣ-2/2017”, στο πλαίσιο της εθνικής διακλαδικής άσκησης “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2017”.

Στην άσκηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Προεδρία της Δημοκρατίας, τη Βουλή των Ελλήνων, τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, καθώς και στελέχη από τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Σκοπός της άσκησης ήταν η εξέταση των διαδικασιών λήψης αποφάσεων πολιτικού/στρατηγικού επιπέδου αναφορικά με την αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε και απευθύνθηκε στους ασκούμενους, τονίζοντας την απαίτηση ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ φορέων του κρατικού τομέα, στο πλαίσιο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προκλήσεων ασφαλείας που τίθενται από τη ραγδαία ανάπτυξη του κυβερνοπολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.