Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ... ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΗ DRONE ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΣΑΛΙ ΤΖΟΟΥΝΣ

Ο Τύπος την ονόμαζε «Λευκή χήρα» - Μαζί της ήταν το 12χρονο παιδί της - Εμφανιζόταν ως καλόγρια και στρατολογούσε μαχητές μέσω διαδικ...





Ο Τύπος την ονόμαζε «Λευκή χήρα» - Μαζί της ήταν το 12χρονο παιδί της - Εμφανιζόταν ως καλόγρια και στρατολογούσε μαχητές μέσω διαδικτύου




Η Σάλι Τζόουνς, η Βρετανίδα τζιχαντίστρια που στρατολογούσε μέσω Διαδικτύου υποψήφιους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σκοτώθηκε στη Συρία από την επιδρομή αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους μαζί με τον 12χρονο γιο της, ανέφερε σήμερα σε άρθρο της η εφημερίδα The Sun.


Ο βρετανικός Τύπος είχε δώσει στη Τζόουνς, που καταγόταν από τη νότια Αγγλία και είχε ασπαστεί το ισλάμ, το παρωνύμιο «Λευκή χήρα», αφού ο σύζυγός της Τζουνάιντ Χουσάινς, μαχητής του ΙΚ, σκοτώθηκε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος το 2015.

Επικαλούμενη μια πηγή από τις βρετανικές υπηρεσίες Πληροφοριών που ενημερώθηκαν από τις αμερικανικές, η The Sun αναφέρει ότι η Τζόουνς και ο γιος της σκοτώθηκαν τον Ιούνιο κοντά στα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από το προπύργιο του ΙΚ, τη Ράκα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.