Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΜΟΥΝ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ... ΜΕΤΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ» ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΗΛΙΑΣ ΝΤΡΙΓΚΟΣ - ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕ

15 μέρες μετά την εξαφάνισή του αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του - Όλες αυτές τις μέρες που οι δικοί του καρδιοχτυπούσαν εκείνος....




15 μέρες μετά την εξαφάνισή του αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του - Όλες αυτές τις μέρες που οι δικοί του καρδιοχτυπούσαν εκείνος... απλώς ήθελε να μείνει μόνος - Όπως είπε στους αστυνομικούς σκεφτόταν να γυρίσει αλλά μετά ντρεπόταν με την τροπή που πήρε η εξαφάνισή του



Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Φιλιατών για προληπτικούς λόγους, ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος που επέστρεψε απο μόνος του σήμερα το πρωί στο σπίτι του μετά απο δύο εβδομάδες αναζήτησής του απο τις Αρχές και τους δικούς του ανθρώπους, αμέσως μετά πήγε στο Α.Τ Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς, για προσωπικούς λόγους θέλησε οικειοθελώς να μείνει μόνος, καθώς αισθανόταν πιεσμένος.
Κατά το διάστημα της εξαφάνισής του κάποια στιγμή, όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς, σκέφτηκε να επιστρέψει αλλά το αίσθημα της ντροπής ήταν εκείνο που τον εμπόδιζε.

Με τις μέρες όμως να περνούν και την επιβίωσή του στην ορεινή περιοχή να γίνεται δύσκολη αλλά και την αγάπη του για τους οικείους του να τον φορτίζει συναισθηματικά, πήρε τελικώς σήμερα το πρωί την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι του και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων.

Το χρονικό της εξαφάνισης




Ο 35χρονος κτηνοτρόφος, είχε εξαφανιστεί από τις 24 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τους συγγενείς τους, ο 35χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του. Ο Ηλίας της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του με τον Ηλία Ντρίκο. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν…

Ο πατέρας του που τον αναζήτησε στον στάβλο βρήκε εκεί το αυτοκίνητο με το κλειδί στη μίζα αλλά και το κινητό του, το πορτοφόλι του και όλα τα προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου. Η μητέρα του αγνοούμενου μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, είχε πει ότι όταν είδαν ότι ο 35χρονος Ηλίας καθυστερούσε, ξεκίνησαν να του τηλεφωνούν εκείνη και η γυναίκα του.

Για την εξαφάνιση του Ηλία Ντρίκου είχε βγει και Silver Alert…

Όσες ημέρες ήταν εξαφανισμένος ο κτηνοτρόφος, είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη. Από το να έπεσε θύμα απαγωγής, μέχρι το να είχε κάποιο ατύχημα στην περιοχή που είναι γεμάτη με κυνηγούς αλλά και χαράδρες.

Τελικά όπως φαίνεται τίποτα από αυτά δεν συνέβη και ο κτηνοτρόφος, «εξαφανίστηκε» οικειοθελώς, για να μείνει λίγο μόνος του… Μετά τα όσα κατέθεσε ο ίδιος, η συγκεκριμένη υπόθεση για την Αστυνομία έχει κλείσει καθώς έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.