Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ«ΨΑΧΝΟΥΝ» ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ..!

Μεταφέρουμε από την ζούγκλα του τρελομάκη... Το μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από απόρρητο αριθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον δημοσιογρά...

Ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος




Μεταφέρουμε από την ζούγκλα του τρελομάκη...

Το μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από απόρρητο αριθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οχετός ύβρεων και απειλών που εκτόξευσε ο επιχειρηματίας-εκδότης, προκάλεσε το αυτονόητο. Ο δημοσιογράφος μετέβη στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εκθέτοντας πλήρως το περιεχόμενο αυτού του τηλεφωνήματος. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, κατά τον Νόμο και κατά την νομική τάξη, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία κατά του επιχειρηματία-εκδότη.




Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι αγνώστου διαμονής. Ούτε είναι μη αναγνωρίσιμος. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει όλα τα - κατά τον Νόμο - μέσα προκειμένου να τον προσάγει στην Δικαιοσύνη ως η νομική τάξη ορίζει.

Είναι γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά κατάφερε μετά από πολλά 24ωρα να ταυτοποιήσει τρεις (3) μόνον υπαίτιους του ξυλοδαρμού του φιλάθλου στη θύρα 8 του πετάλου του γηπέδου Καραϊσκάκης. Τo συμβάν, το ενθυμούμεθα όλοι, συνέβη την Τρίτη που μας πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ.

Έκτοτε, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσαν διαδήλωση μπροστά από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά το απόγευμα της Πέμπτης για να «στηρίξουν» τον συλληφθέντα χούλιγκαν που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό. Η πρόκληση δεν περιορίστηκε εκεί. Οι οργανωμένοι οπαδοί ξυλοκόπησαν και έναν εργάτη συνεργείου επισκευής ανελκυστήρων διότι απλά έκανε το λάθος να περάσει ανάμεσά τους. Το θύμα έσπευσε στην αστυνομία για να υποβάλει μήνυση.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά που κατάφερε να ταυτοποιήσει μόνο τρεις από τους χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον άτυχο φίλαθλο, ενώ είναι πολλοί περισσότεροι και ενώ τα πρόσωπα της ομάδας κρούσης των οργανωμένων οπαδών είναι εμφανή σε όλες τις φωτογραφίες και τα video που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχουν αναμεταδοθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, προφανώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα να ταυτοποιήσει και τους άλλους αλλά και εκείνους που ξυλοκόπησαν τον εργάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.