Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΠΑΡΣΑ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΘΑ ΝΑΙ... Η ΞΑΝΘΙΑ ΝΑΖΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Την Πέμπτη, ο κ. ...






Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.





Την Πέμπτη, ο κ. Τσακαλώτος μίλησε στη σχολή Elliott School of International Affairs του πανεπιστημίου George Washington, στην Ουάσινγκτον, σε συζήτηση με θέμα "Πού πάει η Ευρώπη", απ' όπου, λίγες ώρες πριν τη συνάντησή του με την Κριστίν Λαγκάρντ, κάλεσε το ΔΝΤ να ξεκαθαρίσει τη θέση του ως προς τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η ομιλία δεν δόθηκε σε αμφιθέατρο αλλά σε αίθουσα, με τον υπουργό να βρίσκεται περιτριγυρισμένος από το κοινό. Ολοι βρίσκονταν κοντά του, προκειμένου προφανώς να έχει μια αίσθηση μεγαλύτερης αμεσότητας η ομιλία και η συζήτηση.

Πέρα όμως από τα λεγόμενα του κ. Τσακαλώτου που πάντα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και πολλούς αποδέκτες, τα βλέμματα τράβηξε και μια κυρία που καθόταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, απέναντι και δεξιά από τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ, ακριβώς δίπλα από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση. Ο λόγος; Το σταυροπόδι της με την κοντή της φούστα! Πιθανότατα πρόκειται για κάποια δημοσιογράφο που παρακολούθησε την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου.











iefimerida