Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ... ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ...!!!

Αδιέξοδο συναντούν έμπειροι αξιωματικοί της η Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την φρικτή δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μέ...

Το σενάριο που συνδέει το δολοφόνο της Αγραφιώτου με τη Δώρα Ζέμπερη στο νεκροταφείο





Αδιέξοδο συναντούν έμπειροι αξιωματικοί της η Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την φρικτή δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μέσα στο νεκροταφείο.

Τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. από τις έρευνες στον τόπο του εγκλήματος και στη γύρω περιοχή, τα τηλεφωνήματα που έκανε και δέχτηκε η 32χρονη εφοριακός το μοιραίο πρωί της περασμένης Τετάρτης και οι νέες καταθέσεις γνωστών, φίλων και συναδέλφων της Δώρας Ζέμπερη βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.




Σύμφωνα με την Espresso, οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ακόμα και του μανιακού δολοφόνου που κυκλοφορεί ελεύθερος στην ευρύτερη περιοχή.

Η εφημερίδα γράφει ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Ζέμπερη με αυτή της Αγραφιώτου που συγκλόνισε πριν από περίπου δυο χρόνια το πανελλήνιο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν νομικοί, η δολοφονία της Αγραφιώτου στην περιοχή του Αμαρουσίου παραμένει ανεξιχνίαστη και από τότε γίνονταν λόγος για μανιακό δολοφόνο που στοχεύει γυναίκες.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν μέχρι και πέντε χρόνια βάθος, ώστε να διαπιστώσουν εάν στην συγκεκριμένη περιοχή, εν προκειμένω στη Ριζούπολη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων, έχουν σημειωθεί παρόμοιες, ή σχεδόν παρόμοιες επιθέσεις.

Για το λόγο αυτό ανάμεσα στις επιθέσεις που ερευνούν οι Αρχές Ασφάλειας είναι και αυτή που δέχθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου στο εγκαταλελειμμένο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ σε Super Market στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Νέα στοιχεία έδωσε το βράδυ έξω από τη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι τα νέα στοιχεία βασίζονται στο GPS του ταξί και ότι την ώρα της δολοφονίας ο Κώστας Ζέμπερης κινούνταν με το όχημα στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ μπροστά από το Β’ νεκροταφείο, πέρασε λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, δηλαδή αρκετές ώρες αργότερα, επιβίβασε πελάτη.

«Ο πατέρας ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν είπε ψέματα. Όλες οι διαδρομές του ταξί είναι καταγεγραμμένες σε μηχάνημα τηλεματικής». Με αυτή τη φράση ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) το βράδυ της Δευτέρας, όπου δηλώθηκε παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής. Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχαν πολλά υπονοούμενα για τον πατέρα. Ο πατέρας ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν είπε ψέματα. Πράγματι, όπως είπε, πήρε έναν άνθρωπο από το Β’ Νεκροταφείο και τον μετέφερε στον λόφο του Σκουζέ», ανέφερε ο κ. Λύτρας.