Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η «ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ»

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 37χρονος Βούλγαρος που κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο άνδρας μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε να καλύψει ...





Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 37χρονος Βούλγαρος που κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο άνδρας μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, του γνωστού καρδιολόγου της Κρήτης, Χριστόδουλου Καλαντζάκη.




Ο 37χρονος Βούλγαρος διατηρούσε ερωτική σχέση με τη γυναίκα εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός είχε μάθει για τη σχέση τους και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, τον περασμένο Αύγουστο, στο messenger.

Όσο για την 38χρονη γυναίκα, αυτή την ώρα απολογείται και φέρεται να αρνείται κάθε εμπλοκή της στο έγκλημα, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Οι δυο τους φέρεται να σχεδίασαν τη δολοφονία του καθώς ο γιατρός υποψιαζόταν την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και αμφέβαλλε για την πατρότητα του παιδιού του. Εκείνη φοβήθηκε μήπως τη χωρίσει και χάσει την περιουσία.

Αν κριθεί προφυλακιστέα και η ίδια η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει και για την κηδεμονία του παιδιού της.

aixmi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.