Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ... ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ...!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...!!!

Την δημιουργία ενός πολεμικού διαδρόμου προώθησης Κούρδων μαχητών από την Συρία προς την νοτιοδυτική Τουρκία, στις ακτές τους Αιγαίου κ...






Την δημιουργία ενός πολεμικού διαδρόμου προώθησης Κούρδων μαχητών από την Συρία προς την νοτιοδυτική Τουρκία, στις ακτές τους Αιγαίου και συγκεκριμένα προς…




τις περιοχές Αττάλειας, Μούγλας, ακόμα και Σμύρνης, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ, με την υπογράμμιση του μεγάλου κινδύνου να δημιουργηθεί ένα καινούργιο πολεμικό μέτωπο στις περιοχές αυτές, που σημειωτέον έχουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρων.

Όπως αναφέρεται, εδώ και τέσσερις μήνες έχουν φτάσει οι πληροφοριες ότι οι Κούρδοι μαχητές ορμώμενοι από την περιοχή του συριακού λιμανιού της Λατάκειας, προωθούνται προσπερνώντας την Κύπρο προς την νοτιοδυτική Τουρκιά, όπου έχουν δημιουργήσει ήδη τους πρώτους νέους πυρήνες.







Την αντιμετώπιση τους έχει αναλάβει, όπως υπογραμμίζεται, η Δευτέρα Ταξιαρχία κομάντος της Στρατοχωροφυλακής, καθώς και οι Ειδικές Δυνάμεις ενώ η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Σμύρνης έχει σημάνει συναγερμό για την αντιμετώπιση πιθανών νέων επιθέσεων.

Οι κινήσεις των Κούρδων παρακολουθούνται, όπως διατείνονται οι Τούρκοι, ενώ το γεγονός αυτό έχει ήδη θορυβήσει την ευρύτερη περιοχή καθώς όπως φαίνεται οι Κούρδοι σκοπεύουν να μεταφέρουν τον πόλεμο κανονικά και στην δυτική Τουρκία.

Άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη
Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.