Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΕΙ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της παραλίγο οικογενειακής τραγωδίας το πρωί στην οδό Θ. Τριάντη, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα, ...





Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της παραλίγο οικογενειακής τραγωδίας το πρωί στην οδό Θ. Τριάντη, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα, στην Πάτρα.




Σύμφωνα με το patrastimes, δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια καβγάδιζαν άσχημα, ενώ ανάλογο σοβαρό περιστατικό είχε συμβεί και πέρυσι. Σήμερα, τα πράγματα για άλλη μια φορά ξέφυγαν, με τον δράστη να πυροβολεί με καραμπίνα τον αδελφό του, ο οποίος για να σωθεί έτρεξε και μπήκε στο αυτοκίνητό του!

Ο άλλος όμως αδελφός τον κυνήγησε, τον πρόλαβε, μπήκε και αυτός στο αυτοκίνητο και εκεί αποπειράθηκε να τον πνίξει με τα χέρια του!

Τη στιγμή εκείνη, ευτυχώς, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν. Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, τα παιδιά που διαμένουν στο διπλανό σπίτι από αυτό των δύο αδερφών, απομακρύνθηκαν από το σπίτι, καθώς έπαθαν σοκ από τους πυροβολισμούς.

Τα δύο αδέρφια μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Πηγή: PatrasTimes