Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ» ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΘΗΝΑ...«ΦΑΡΜΑΚΙ» ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!

Πήγαινε- έλα, Γιάννινα- Αθήνα.. Τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Οι νέοι δρόμοι έχουν αλλάξει το τοπίο... Ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά...





Πήγαινε- έλα, Γιάννινα- Αθήνα.. Τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Οι νέοι δρόμοι έχουν αλλάξει το τοπίο... Ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά και με ταχύτητες ασφαλείας απαιτούνται λιγότερες από τέσσερις ώρες, για μία διαδρομή που κάποτε ξεπερνούσε τις επτά.




Γρήγορα και με ασφάλεια λοιπόν..

Ωστόσο το ταξίδι είναι ιδιαίτερα ακριβό, λόγω του ύψους των διοδίων που καλείται να καταβάλει ο οδηγός.

Κι αν οι δρόμοι θεωρούνται ακριβοί, αυτή που είναι πραγματικά πανάκριβη είναι η γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου. Το «θαύμα» που τελέστηκε το 2004, το όραμα γενεών και γενεών..

Τα δυόμισι χιλιόμετρα πάνω από την θάλασσα, κοστίζουν κάτι παραπάνω από 13 ευρώ, κόστος υψηλότερο από ότι θα καταβάλλει κάποιος για το σύνολο της Ιόνιας Οδού ή της Ολυμπίας.

Το «πήγαινε- έλα» στην Αθήνα κοστίζει 74, 30 ευρώ εκ των οποίων το ένα τρίτο περίπου, τα 26,60 καταβάλλονται για το πέρασμα της Γέφυρας.

Ο οδηγός για να διασχίσει τα 196 χιλιόμετρα του κυρίως άξονα πρέπει να καταβάλλει 12,45 ευρώ στους τέσσερις σταθμούς διοδίων.

Κλόκοβα 2,95
Αγγελόκαστρο 3,50
Μενίδι 2,95
Τέροβο 3,05

Η συνολική χρέωση, για τα 201,5 χιλιόμετρα της Ολυμπίας Οδού, από την Πάτρα μέχρι την Ελευσίνα ανέρχεται στα 11,50 ευρώ..

Γιάννινα Αθήνα... Γρήγορα, με ασφάλεια αλλά και με κόστος..

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.