Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑΡΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΞΑΦΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Οι δυο νεαρές συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν κλέψει τα πορτοφόλια από άλλες δύο ηλικιωμένες, που περιείχαν συνολικά ...




Οι δυο νεαρές συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν κλέψει τα πορτοφόλια από άλλες δύο ηλικιωμένες, που περιείχαν συνολικά 170 ευρώ και διάφορα έγγραφα




Πεδίο δράσης στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην Καβάλα είχαν βρει δυο νεαρές Βουλγάρες, οι οποίες εκμεταλλεύονταν την πολυκοσμία για να ξαφρίζουν τα πορτοφόλια ανυποψίαστων ηλικιωμένων. Σε δυο περιπτώσεις τα κατάφεραν, αλλά στις επόμενες δυο έγιναν αντιληπτές.


Οι δύο ηλικιωμένοι τους οποίους πλησίασαν οι αλλοδαπές ηλικίας 22 και 19 χρόνων και αποπειράθηκαν να κλέψουν τα πορτοφόλια τους, τις πήραν είδηση και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας που περιπολούσαν στη λαϊκή. Οι δυο νεαρές συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν κλέψει τα πορτοφόλια από άλλες δύο ηλικιωμένες, που περιείχαν συνολικά 170 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 260,41 ευρώ και τρία δολάρια, μέρος των οποίων αποδόθηκε στις γυναίκες που ξάφρισαν. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχουν διαπράξει οι δυο Βουλγάρες, οι οποίες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Σε μια λαϊκή αγορά στο Αίγιο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. τρεις νεαρές Ελληνίδες, οι οποίες κράτησαν απασχολημένη μια 51χρονη για να κλέψουν από τον πάγκο της... χειροποίητα πλεκτά κουκλάκια! Οι αστυνομικοί του τμήματος Αιγιαλείας που συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες ηλικίας 28, 26 και 18 ετών, βρήκαν στην κατοχή τους τα αξίας 90 ευρώ και το επέστρεψαν στην πωλήτρια. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενες για κλοπή από κοινού.