Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος κηδεύεται στο νεκροταφείο του Ελληνικού και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι συγκλονισμένος! Τι δήλωσε στην κηδε...





Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος κηδεύεται στο νεκροταφείο του Ελληνικού και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι συγκλονισμένος! Τι δήλωσε στην κηδεία του ποινικολόγου.
Ο τρόπος που έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν οδυνηρός… Σε κλίμα οδύνης η νεκρώσιμος ακολουθία του αδικοχαμένου δικηγόρου, στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό. Φανερά συγκινημένος ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, που μίλησε στην κάμερα του newsit.gr πριν την κηδεία.

Γιακουμάτος στην κηδεία: «Γιατί Θεέ μου»;




Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματα που τον κυριεύουν. Ένα «γιατί» τον βασανίζει για τον τρόπο που ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έφυγε από την ζωή.

Ο ίδιος δηλώνει στην κάμερα: «Τι να πώ; Αυτό ήταν μια εκτέλεση εν ψυχρώ. Είναι η κατάντια μας. Όλα περίμενα να τα ακούσω, μόνο για τον Μιχάλη δεν περίμενα. Ήταν ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Όχι καλός άνθρωπος, όχι καλός δικηγόρος, όχι καλός οικογενειάρχης… αλλά Θεέ μου γιατί; Αυτό το γιατί θα μας φάει«.

Δείτε την δήλωσή του


Μιχάλης Ζαφειρόπουλο: Το ύστατο χαίρε…





Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος οδηγείται, σε κλίμα θλίψης, οδύνης και συγκίνησης, στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του γίνεται στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό.

Από νωρίς, στην εκκλησία άρχισαν να καταφθάνουν τα στεφάνια στη μνήμη του. Από φίλους, συγγενείς, συναδέλφους του. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο που το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τη δουλειά του.

Θλιμμένα πρόσωπα παντού. Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν από τις δυο. Τα λόγια λίγα για να αποτυπώσουν το θρήνο και τη θλίψη τους. Έχασαν τον άνθρωπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.