Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΟΛΟΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΑΖΕ ΣΕΞ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΖΕ ΠΡΙΝ ΓΛΥΚΑΘΟΥΝ... ΦΥΛΑΓΕ ΤΣΙΛΙΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ!

Ένα "διαβολικό" ζευγάρι συνελήφθη στην Ηλιούπολη για εξαπάτηση και ληστεία ηλικιωμένων. Πρόκειται για έναν 34χρονο και μια 3...




Ένα "διαβολικό" ζευγάρι συνελήφθη στην Ηλιούπολη για εξαπάτηση και ληστεία ηλικιωμένων. Πρόκειται για έναν 34χρονο και μια 35χρονη που είχαν δράσει σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι πήγαινε σε καφενεία κυρίως πρωινές και μεσημβρινές ώρες, όπου συχνάζουν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες.




Η 35χρονη πλησίαζε τα υποψήφια θύματά της, συνομιλούσε μαζί τους και αφού τους έλεγε ότι θέλει να κάνουν σεξ, τους έπειθε να την οδηγήσουν στο σπίτι τους.

Σε ανύποπτο χρόνο έριχνε υπνωτικά χάπια στο ποτό τους και στην συνέχεια «ξάφριζε» ότι έβρισκε στο σπίτι. Λεφτά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Ο άντρας… τσιλιαδόρος




Ο 34χρονος είχε τον ρόλο του οδηγού και τσιλιαδόρου, παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια στη σύζυγο του, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε πλήθος υπνωτικών χαπιών, κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM, ρολόγια χειρός και ένα tablet.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, στις περιοχές της Ραφήνας, Μαραθώνα, Αρτέμιδας, Παλαιού Φαλήρου και Ηλιούπολης, με τους δράστες να έχουν αναγνωριστεί από τους άτυχους παππούδες.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι κατηγορούμενοι έχουν κάνει κι άλλα, αλλά λόγω… ντροπής δεν έχουν καταγγελθεί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

FacebookTwitterFa

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.