Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΗΚΕ... «ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ» ΕΙΠΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ

Αρνήθηκε την εμπλοκή της στη δολοφονία του ναυτικού η 50χρονη κατηγορούμενη. Η σορός του ναυτικού βρέθηκε σε καταψύκτη σε διαμέρισμα ...





Αρνήθηκε την εμπλοκή της στη δολοφονία του ναυτικού η 50χρονη κατηγορούμενη. Η σορός του ναυτικού βρέθηκε σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.




Η 50χρονη κατηγορούμενη κατά την διάρκεια της απολογίας της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας υποστήριξε ότι το θύμα και πρώην σύζυγός της κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο τους, αφού πρώτα του έδινε υπνωτικά φάρμακα.

Για την δολοφονία εκτός από την 50χρονη κατηγορείται και μία 27χρονη βουλγαρικής καταγωγης που προανακριτικά είχε ομολογήσει πως βοήθησε την πρώην σύζυγο του άτυχου ναυτικού να βρει τα πρόσωπα που θα εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. Ακόμη, κατηγορούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είναι και ένας νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία καθώς φέρεται να βρήκε τον καταψύκτη και να τον μετέφερε στο διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Στην απολογία της, η 50χρονη κατηγορουμένη με δάκρυα στα μάτια αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, αν και παραδέχθηκε ότι πράγματι είχε ζητήσει από τη νεαρή συγκατηγορουμένή της να βρει κάποια πρόσωπα για να εκφοβίσουν (να τρομάξουν) -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- τον πρώην σύζυγο της.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι ο 50χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ίδια και το παιδί ενώ έριξε ευθύνες στους εισαγγελείς που όπως είπε την «άφησαν μόνη της επειδή είναι ξένη και δεν έλαβαν στα σοβαρά τις καταγγελίες της», σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

«Δεν ξέρω πως βρέθηκε στον καταψύκτη» είπε η κατηγορούμενη στην απολογία της απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας ενώ υποστήριξε πως έμαθε για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της από τα ΜΜΕ και πως στο άκουσμα της είδησης αυτής ένιωσε φόβο.

Αν και σε πολλά σημεία της απολογίας της η κατηγορουμένη δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις της έδρας, ανέφερε πως όταν άκουσε πως ο σύζυγος της είναι νεκρός δεν το πίστεψε και σκέφτηκε ότι μπορεί να της πάρει το γιο της.

Όπως ανέφερε αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησε να μένει στο διαμέρισμα της Καλλιθέας τον από τον Δεκέμβριο του 2016. Είπε στο δικαστήριο ότι το επίμαχο διάστημα που έλαβε χώρα το έγκλημα η ίδια και το παιδί της φιλοξενούνταν στο σπίτι ηλικιωμένου μαζί με το γιο της, τον οποίο και φρόντιζε έναντι αμοιβής. Η 50χρονη ανέφερε πως έφυγε για τη Βουλγαρία με το γιο της αμέσως μετά, αλλά δεν ξενοίκιασε το συγκεκριμένο σπίτι γιατί ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να μεγαλώσει τον γιο της.




Πρόεδρος: Πως βρέθηκε η σωρός του στον καταψύκτη;
Κατηγορουμένη: Είχε κλειδιά από το διαμέρισμά μου…Δεν ξέρω, δεν αγόρασα εγώ τον καταψύκτη.
Εισαγγελέας: Είπατε ότι οπρώην συζύγος σας είχε αδυναμία σε διάφορα άρρωστα πράγματα…Έπινε, όπως είπατε, κ.α. Γιατί δε λέτε εδώ αυτό που αιωρείται για σεξουαλική κακοποίηση;
Κατηγορουμένη: Γιατί είναι οι δημοσιογράφοι εδώ και αυτά θα δημοσιευθούν και θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού μου…Κινδυνεύει ακόμη και σήμερα.
Εισαγγελέας: Και δεν θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού σας αν έρθει εδώ να καταθέσει όπως ζητάτε;
Κατηγορουμένη: (κλαίει)….
Εισαγγελέας: Τι είχατε πει στην συγκατηγορουμένη σας παραπάνω για τον πρώην συζύγό σας;
Κατηγορουμένη: Την είχα ρωτήσει μήπως είχε κανένα γνωστό να απειλήσει τον Κοκκίνη για να μη μου πάρει το παιδί. Ο πρώην συζυγός μου έδινε υπνωτικά στο παιδί. Το παιδί μου είχε ένα βίντεο που έδινε τον πατέρα του με το εσώρουχο και μεθυσμένο μέσα στο σπίτι.Το παιδί μου μου έλεγε ότι κάποιος ερχόνταν τα βράδια με μια σύριγγα. Είχε μελανιές και σημάδια στο σώμα του. Κανένας δεν με βοηθούσε γιατί εκείνος είχε την επιμέλεια του γιου μου. Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι τον κακοποιούσε, κανένας δεν με άκουγε, γιατί είμαι ξένη. Το παιδί μου πήγαινε στο σχολείο βρώμικο και μέσα σε ένα χρόνο είχε πάρει 20 κιλά. Η κοινωνική λειτουργός που τον παρακολουθούσε ήθελε να του κάνει εξετάσεις γιατί κάτι είχε υποψιαστεί.
Πρόεδρος: Σας είχε πει ποτέ κάτι το παιδί για τον μπαμπά του;
Κατηγορουμένη: Μου έλεγε ότι του έδινε ένα χαπάκι και πως του έλεγε ότι ήταν για το πονοκέφαλο. Ήταν όλη την ημέρα ζαλισμένο και κοιμόνταν.
Πρόεδρος: Δηλαδή, βλέπατε ως λύση να βρείτε κάποιον να τον απειλήσει. Πήγατε σε εισαγγελέα ανηλίκων;
Κατηγορουμένη: Πήγα. Δεν μου έδωσε σημασία.