Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΕ!!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΡΟΥΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 32χρονος Πακιστανός και 54χρονος Έλληνας - Οι ανήλικες Ρουμάνες ήταν 12 και 17 ετών, δικογραφία εις βάρος της 47χρονης μ...





Συνελήφθησαν 32χρονος Πακιστανός και 54χρονος Έλληνας - Οι ανήλικες Ρουμάνες ήταν 12 και 17 ετών, δικογραφία εις βάρος της 47χρονης μητέρας τους




Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρία άτομα, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών της Πάτρας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 54χρονος Έλληνας, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 47χρονη υπήκοος Ρουμανίας, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης επιχείρηση, στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών.




Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο Έλληνα να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις στις δύο ανήλικες Ρουμάνες, ηλικίας 12 και 17 ετών, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία ο 32χρονος Πακιστανός και, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν τις δύο ανήλικες και την 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με τη 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες, σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος Έλληνας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.