Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των τουρκικών δυνάμεων και των μισθοφόρων τους από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) να εισβάλουν ...

Οι Τούρκοι στρατηγοί προσπαθούν να εισβάλουν στη Συρία πίνοντας τσάι με γλυκό του κουταλιού (φωτο)





Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των τουρκικών δυνάμεων και των μισθοφόρων τους από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) να εισβάλουν στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας για να πολεμήσουν -τάχα- ενάντια στην Ταχρίρ Αλ Σαμ, την Αλ Κάιντα της Συρίας.

Οι τουρκικές χερσαίες δυνάμεις έχουν την υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στην εισβολή αυτή, όπως και τη σύμφωνη γνώμη του Ιράν.




Άγκυρα, Μόσχα και Τεχεράνη συμφώνησαν να πολεμήσουν μαζί στην Ιντλίμπ, ενάντια στην Αλ Κάιντα και αφού καταλάβουν την επαρχία να τη χωρίσουν σε τρεις ζώνες κατοχής εγκαθιδρύοντας από κοινού μια «ζώνη αποκλιμάκωσης».

Στην εύλογη απορία γιατί το τουρκικό πεζικό και οι ισλαμιστές μισθοφόροι του χρειάζονται την αεροπορική υποστήριξη της Ρωσίας για να πολεμήσουν, η απάντηση είναι ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία -που είχε έτσι κι αλλιώς τα χάλια της- μετά την απόπειρα πραξικοπήματος έχει μείνει χωρίς πιλότους στα F-16 επειδή ο Ερντογάν τους φυλάκισε ως πραξικοπηματίες.

Πέρα λοιπόν από τον συμβολισμό ότι οι Τούρκοι πολεμάνε με ρωσική αεροπορική κάλυψη, υπάρχει και η πραγματικότητα, η ανάγκη, ότι οι Τούρκοι δεν έχουν αξιόμαχη αεροπορία.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο συναντήθηκαν στην Αντιόχεια οι «κεφαλές» της τουρκικής εκστρατείας, δηλαδή το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού και η ηγεσία της ΜΙΤ, δηλαδή της τουρκικής αντικατασκοπείας και συσκέφθηκαν πίνοντας τσάι και τρώγοντας γλυκό του κουταλιού, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί:

Δείτε και σε μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.