Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ... » «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ» Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Η οικογένεια του τραγουδιστή, όπως φαίνεται, θα προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση στον ανώτατο ...





Η οικογένεια του τραγουδιστή, όπως φαίνεται, θα προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση στον ανώτατο βαθμό




Το δρόμο προς το αρχείο αγνώστων δραστών παίρνει η δικογραφία για το τροχαίο με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδητον Φεβρουάριο του 2016.


Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, η οποία όπως φαίνεται, θα προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση στον ανώτατο βαθμό.
Η Αθηνά Παντελίδου, μητέρα του Παντελή Παντελίδη, ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ και να γράφει χαρακτηριστικά «Οδηγός ο Παντελίδης… για γέλια είστε».




Διαβάστε τι έγραψε στο facebook - Λίγο μετά τη δημοσίευση της είδησης περί αρχειοθέτησης της υπόθεσης, η Μίνα Αρναούτη τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Παντελίδη με το πόρισμα να αναφέρει πως ο ίδιος ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και όχι μία από τις δύο κοπέλες που επίσης ήταν μέσα στο όχημα κατά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.


Η έρευνα αφορούσε σε μηνυτήριες αναφορές που είχε καταθέσει τόσο η οικογένεια Παντελίδη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας, με τις οποίες επέρριπτε ευθύνες κατά των δύο συνεπιβάτιδων του νεαρού τραγουδιστή.






Λίγο μετά τη δημοσίευση της είδησης περί αρχειοθέτησης της υπόθεσης, η Μίνα Αρναούτη τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.


«Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη… Σπίτια σας τώρα..!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.