Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΡΚΕΛΩΝΗΣ... ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΛΟΣΤΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ...!! ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ...

Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου βρίσκεται η Καταλανία μετά το «φιάσκο», όπως εξελίσσεται, του δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας από την Ισπανί...

Βίντεο: Ξύλο στη Βαρκελώνη μεταξύ ακροδεξιών χούλιγκαν και οπαδών της Σαμπαντέλ




Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου βρίσκεται η Καταλανία μετά το «φιάσκο», όπως εξελίσσεται, του δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας από την Ισπανία. Οι πολίτες έχουν διχαστεί, ενώ τις τελευταίες ώρες καταγράφονται άγριες συγκρούσεις μεταξύ των υποστηρικτών της ανεξαρτησίας και εκείνων που διαφωνούν.




Βίντεο από ερασιτέχνη κατέγραψε σκηνές άγριων συγκρούσεων στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης. Δεκάδες άτομα πετούσαν καρέκλες και άλλα αντικείμενα ο ένας στον άλλον, μετατρέποντας την περιοχή σε πεδίο μάχης, ενώ το όλο σκηνικό θύμισε επεισόδια που απαντώνται μόνο μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα επεισόδια εμπλέονται και οπαδοί της Σαμπαντέλ που τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας που συγκρούστηκαν με ακροδεξιούς οπαδούς των Βαλένθια και Ατλέτικο που είναι κατά της απόσχισης!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.