Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του. Πίστευε ότι ήταν μέλος της μαφίας και τον απατούσε με τον διάσημο σχεδιαστή Jimmy Choo. ...






Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του. Πίστευε ότι ήταν μέλος της μαφίας και τον απατούσε με τον διάσημο σχεδιαστή Jimmy Choo.





Η 23χρονη φοιτήτρια με εγκεφαλική παράλυση μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφό της. Πίστευε ότι τον απατούσε με τον διάσημο σχεδιαστή Jimmy Choo. Στο ημερολόγιό της περιέγραφε τα όσα περνούσε στο πλευρό του. Ήταν βίαιος μαζί της και αποκάλυπτε πως έκανε άρρωστα σχόλια για τη θετή αδερφή της Layla που είχε πεθάνει σε πυρκαγιά. Στην πυρκαγιά του 2005 είχαν πεθάνει και η 11 μηνών ανιψιά της Courtney Nabb, ο 9χρονος αδερφός της Alan Wild και ο οικογενειακός τους φίλος Cole Ridgway.

«Με εξετάζει σεξουαλικά για να δει αν έχω κοιμηθεί με άλλον. Αν είχαμε μια ωραία μέρα τη χαλούσε ψάχνοντας να βρει κάτι για να τσακωθούμε. Πιστεύει ότι προσπαθώ να τον σκοτώσω. Νομίζει ότι μέλος της μαφίας. Μου έλεγε ότι δεν θα με βλάψει ποτέ αλλά με έχει πετάξει κάτω τέσσερις φορές», έγραφε η φοιτήτρια στο ημερολόγιό της «What is like to live with Lloyd».

Το ημερολόγιό της ανακαλύφθηκε μετά την άγρια δολοφονία της. Ο Brackenbury της επιτέθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και τη μαχαίρωσε στον λαιμό ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Great Manchester. Η 23χρονη είχε ανακαλύψει ότι ήταν έγκυος στο παιδί του και έκανε μυστικά έκτρωση. «Ο Lloyd θα με σκοτώσει αν το μάθει» είχε πει στη μητέρα της.




Ο 32χρονος με παρανοϊκού τύπου σχιζοφρένεια διατάχθηκε να κρατηθεί σε ψυχιατρείο. Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με μειωμένη ευθύνη και απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες φόνου. Η τριτοετής φοιτήτρια στο Liverpool Hope University δούλευε παράλληλα ως σερβιτόρα για να μπορεί να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της.
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο ημερολόγιό της

Είχε γνωρίσει τον πρώην φοιτητή εγκληματολογίας το 2009 και άρχισαν να βγαίνουν το 2015. Λίγο αργότερα αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Τους μήνες πριν την άγρια δολοφονία της προσπαθούσε να τον πείσει να παίρνει τα φάρμακά του. Είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της Susan για την εξωφρενική συμπεριφορά του.

«Ο Lloyd πιστεύει ότι τον απατώ με τον σχεδιαστή μόδας Jimmy Choo. Έσπασε τον συναγερμό επειδή νομίζει ότι κάποιος ακούει μέσα στο σπίτι. Λέει ότι είναι μαζί μου μόνο επειδή βαρέθηκε να ξενοκοιμάται και ήθελε την οικογενειακή ζωή. Μου λέει ότι βίασε τη νεκρή αδερφή μου. Μια φορά είχε γυρίσει σπίτι με βρεγμένα ρούχα επειδή έπλενα τον σκύλο στο πατρικό μου. Αυτό για τον Lloyd σημαίνει ότι κοιμήθηκα με κάποιον και πιστεύει ότι προσπαθώ να τον σκοτώσω.

Νομίζει ότι είμαι μέλος της μαφίας. Χθες βράδυ, 8 Οκτωβρίου, μιλούσε μόνος του μέχρι τις 5 τα ξημερώματα και με έλεγε ψεύτρα. Προσπαθούσε να μη με αφήσει να κοιμηθώ. Προφανώς έχει σκοτώσει ανθρώπους και με συγκρίνει με τις πρώην του και ιερόδουλες λέγοντάς μου ότι είμαι βαρετή και «πόρνη». Νομίζει ότι έχει μια 7χρονη κόρη, την Amy, και πως οι συσπάσεις μου είναι ψεύτικες παρά το γεγονός πως έχω εγκεφαλική παράλυση».

Πηγή: Dailymail