Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΙΧΤΟ...!!! ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία, κατακτώντας για ακόμα μία φορά το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής...




Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία, κατακτώντας για ακόμα μία φορά το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Ο "άρχοντας των δαχτυλιδιών" γιόρτασε τη νέα τεράστια επιτυχία του στο ελληνικό εστιατόριο “Pireas” στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ.



Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρέμεινε στην κορυφή του κόσμου στους κρίκους κι όπως ήταν φυσικό, το έριξε… έξω. Τη βραδιά του εορτασμού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου διοργάνωσε το ομογενειακό περιοδικό Greek Vision, από τον εκδότη του, Παντελή Στεφανίδη, για να τιμήσει όλη την αποστολή που έφερε εις πέρας αυτόν τον άθλο με πρωτεργάτη τον 26χρονο αθλητή.

Όλα τα μέλη της αποστολής έδωσαν το «παρών» για να γιορτάσουν το μετάλλιο. Ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης, ο Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Βασιλειάδης, και φυσικά ο χρυσός μας ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης.

Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, ρίχνοντας ζεμπεκιές, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στη κυριολεξία τούμπες στον αέρα.

Δείτε τον τρελό χορό του Πετρούνια




Πηγή: www.greekvision.media

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.