Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ...

Η είδηση είναι πραγματική και έρχεται από το Λασίθι. Εκεί, όπου ένας 63χρονος άνδρας τράκαρε δύο φορές μέσα στην ημέρα και μάλιστα και σ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΟΧΑΙΟ




Η είδηση είναι πραγματική και έρχεται από το Λασίθι. Εκεί, όπου ένας 63χρονος άνδρας τράκαρε δύο φορές μέσα στην ημέρα και μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.




Το πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με το Flashnews.gr σημειώθηκε το πρωί όταν ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε σε τροχαίο στο επαρχιακό δίκτυο της Σητείας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το χέρι του και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα για προληπτικούς λόγους και για να διαπιστωθεί αν φέρει σοβαρότερα τραύματα, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου του έγιναν εξετάσεις και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξετάστηκε από νευροχειρουργό για τυχόν κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Τελικά η διάγνωση όλων συνέτεινε ότι πέρα από το σπάσιμο στο χέρι και τα ελαφρά τραύματα και εκδορές στα πόδια δεν υπήρχε κάποιο άλλο ανησυχητικό τραύμα.
Ο 63χρονος επιστρέφοντας στο σπίτι του από το Βενιζέλειο, ενεπλάκη ξανά σε τροχαίο στο δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να διακομιστεί εκ νέου στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ευτυχώς διαπιστώθηκε πως δεν έφερε κάποιο νέο τραυματισμό.

newsbomb.gr