Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΤΟΥ... ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΝ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ» ΑΣΑΝΤ: ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Στο νέο υλικό που δημοσιεύει το protothema.gr φορά βαρύ οπλισμό, ποζάρει πάνω σε πολεμικό άρμα και πυροβολεί - Σύμφωνα με τη συνήγορό...





Στο νέο υλικό που δημοσιεύει το protothema.gr φορά βαρύ οπλισμό, ποζάρει πάνω σε πολεμικό άρμα και πυροβολεί - Σύμφωνα με τη συνήγορό του οι νέες εικόνες αποδεικνύουν ότι δεν ήταν μέλος του ISIS





Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον πόλεμο της Συρίας με πρωταγωνιστή τον 32χρονο συλληφθέντα, κατηγορούμενο για συμμετοχή στον ISIS παρουσιάζει σήμερα το protothema.gr.


Όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό, ο 32χρονος φορά βαρύ οπλισμό και ποζάρει πάνω σε πολεμικό άρμα, ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνεται να πυροβολεί με το όπλο του εναντίον αδιευκρίνιστου στόχου.




Σύμφωνα με τη συνήγορό του κυρία Τριανταφυλλιά Τσιούλπα, αυτές οι φωτογραφίες οι οποίες θα προσκομιστούν αύριο ενώπιον του ανακριτή, αποδεικνύουν ότι ο φερόμενος ως τζιχαντιστής δεν ήταν μέλος του ISIS, αλλά στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Η συνήγορος του 32χρονου, Τριανταφυλλιά Τσιούλπα



Σύμφωνα με άλλα στοιχεία τα οποία περιέχονται μέσα στη δικογραφία, ο 32χρονος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του τον Ιούνιο του 2016, και έκτοτε διαμένει σε δομές φιλοξενίας μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Ενώπιον του ανακριτή θα υποστηρίξει ότι οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία δεν προέρχονται από τη γυναίκα του αλλά από τρίτο πρόσωπο. Συγκεκριμένα η καταγγελία καταγράφηκε στις 5/9/2017.












ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ