Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ ΓΙΑ «ΜΠΛΕ ΧΑΠΙ».... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ...

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), κατόπιν ενημέρωσης από τις ισπανικές αρμόδιες αρχές προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζ...






Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), κατόπιν ενημέρωσης από τις ισπανικές αρμόδιες αρχές προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του μη εγκεκριμένου προϊόντος «SENSAMAX capsules» που διατίθεται στην αγορά από την εταιρεία Sensamax Limited, του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται ως συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή του στη χώρα μας είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω καταστημάτων πώλησης ειδών υγιεινής διατροφής.






«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που πραγματοποίησαν οι βρετανικές αρμόδιες αρχές, το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη σύστασή του, και η οποία δύναται να προκαλέσει προβλήματα στους χρήστες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ασθενών με υπέρταση», υπογραμμίζει ο ΕΟΦ.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος επισημαίνει, ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.