Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!! Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (;) - ΝΕΚΡΟΣ Ο ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ!

Σκηνές τρόμου στην Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (08.10.2017) - Άτομα με κουκούλας γάζωσαν παρέα μέσα σε γνωστό μπαρ της περιοχής -...




Σκηνές τρόμου στην Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (08.10.2017) - Άτομα με κουκούλας γάζωσαν παρέα μέσα σε γνωστό μπαρ της περιοχής - Το κατάστημα μέχρι πριν από δυο χρόνια ήταν ιδιοκτησία πασίγνωστου Έλληνα μπον βιβέρ - Ο συνιδιοκτήτης του μπαρ ξεψύχησε ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν - Εικάζεται πως οι δράστες μπορεί να ανήκουν ακόμη και στην Αλβανική μαφία - Η αστυνομία ερευνά την επίθεση -



Εκφράζονται φόβοι πω έχει ξεκινήσει αιματηρός πόλεμος μεταξύ των μπράβων της νύχτας
Τρόμος επικράτησε στην Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (08.10.2017) όπου έπεσαν πυροβολισμοί σε γνωστό μπαρ της περιοχής, με αποτέλεσμα ένας άντρας να χάσει τη ζωή του και τρία άτομα να τραυματιστούν. Πρόκειται για κατάστημα που πριν από δυο χρόνια ανήκε σε γνωστό Έλληνα μπον βιβέρ, που ήταν γνωστός για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Το θρίλερ της Γλυφάδας ξεκίνησε να εκτυλίσσεται περίπου στις 04:40 έξω από γνωστό μπαρ της Γλυφάδας και της Μυκόνου, που βρίσκεται επί της οδού Αγγέλου Μεταξά.

Σύμφωνα με πληροφορίες. δυο άτομα φορώντας κουκούλες περπάτησαν την οδό Μεταξά. Αμέσως έφτασαν στο μπαρ όπου μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον δυο Αλβανών. Ο ένας από τους δράστες πυροβολούσε με πιστόλι και ο άλλος κατά πάσα πιθανότητα με περίστροφο. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς ενώ οι δυο άντρες έπεσαν αιμόφυρτοι.

Από εξοστρακισμό τραυματίστηκαν δυο Έλληνες που ήταν θαμώνες. Οι δράστες αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση εξαφανίστηκαν. Οι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Ασθενοφόρο μετέφεραν τους δυο Αλβανούς στο Ασκληπείο. Λίγο αργότερα, ο ένας εκ των δυο ξεψύχησε ενώ ο άλλος νοσηλεύεται σοβαρή κατάσταση. Οι άλλοι 2 που τραυματίστηκαν στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματάς».

Να σημειωθεί ότι ο νεκρός είναι συνιδιοκτήτης του μπαρ.





Φόβοι για αιματηρό πόλεμο της νύχτας

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των πιστολέρο, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης μετά την αιματηρή επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης, η αστυνομία μελετάει δυο σενάριο. Το πρώτο είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Και το δεύτερο είναι να έχει ξεκινήσει αιματηρός πόλεμος ανάμεσα σε μπράβους της νύχτας.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η αλβανική μαφία έχει αναλάβει την «προστασία» καταστημάτων τόσο στην παραλιακή όσο και την Γλυφάδα. Η συγκεκριμένη επίθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις Αρχές που μετά και την εκτέλεση του Γρίβα εκφράζονται φόβοι πως έχει ξεκινήσει ο αιματηρός πόλεμος της νύχτας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ; ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - newsit


Πηγή: glyfada24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.