Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΑΙ....!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ...!!!

Προφυλακίστηκε ο υπάλληλος του αμερικανικού προξενείου Κωνσταντινούπολης Μετίν Τοπούζ που εντοπίστηκε πως πριν από το διάστημα 17-25 ...





Προφυλακίστηκε ο υπάλληλος του αμερικανικού προξενείου Κωνσταντινούπολης Μετίν Τοπούζ που εντοπίστηκε πως πριν από το διάστημα 17-25 Δεκεμβρίου 2013 είχε επικοινωνία με τον φυγόδικο πια εισαγγελέα Ζεκερια Οζ.




Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης στα πλαίσια της έρευνας για την FETÖ , συνέλαβε τον υπάλληλο του αμερικανικού προξενείου Κωνσταντινούπολης Μετίν Τοπουζ με κατηγορίες για ¨απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης¨, ¨κατασκοπία¨ και ¨απόπειρα ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης¨, ενώ διαπιστώθηκε πως πριν από το διάστημα της 17-25 Δεκεμβρίου 2013 είχε επαφές με τον φυγόδικο πρώην εισαγγελέα Ζεκεριά Οζ και με πρώην αστυνομικούς διευθυντές που είχαν σχέσεις με την FETÖ.

………………

Ο Μετίν Τοπουζ μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην αστυνομία, ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο Τσαλαγιάν , όπου μετά από την κατάθεση του στην εισαγγελία, προσήχθη στο δικαστήριο υπηρεσίας.

Το Πρωτοδικείο έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί με κατηγορίες για ¨απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης¨, ¨παροχή πολιτικών ή στρατιωτικών πληροφοριών που καθώς αφορούν κρατικά απόρρητα η εσωτερικά ή εξωτερικά συμφέροντα της χώρας, έπρεπε να παραμείνουν απόρρητες¨ και ¨απόπειρα ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης¨.

http://www.yeniakit.com.tr - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.