Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ Ο Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΗΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Γιάννης Παντής....





Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Γιάννης Παντής.
Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και οι συνεργάτες του εκφράζουν την οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήριά τους στη σύζυγο, τoν γιο και τους οικείους του.




Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, δήλωσε για την απώλεια του Γιάννη Παντή: «Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιάννη Παντή. Μια απώλεια δύσκολη στη διαχείρισή της σε επίπεδο προσωπικό γιατί εκτός από συνεργάτης ο Γιάννης ήταν και ένας καλός φίλος. Η πορεία του, οι επιλογές του, η στάση του στη ζωή θα αποτελούν παραδείγματα άσκησης του ακαδημαϊκού λειτουργήματος και της πολιτικής με καθοριστικά προτάγματα την ηθική και την αποτελεσματικότητα. Ήταν ένας άνθρωπος με πάθος για την εκπαίδευση και πρωτοπόρος στην εισαγωγή καινοτόμων οικολογικών δράσεων στο Πανεπιστήμιο. Με το πάθος του αυτό άφησε παρακαταθήκες πολλές ακόμη και σε όσους δεν τον γνώρισαν προσωπικά αλλά ως επισκέπτες στο Υπουργείο θα βλέπουν για πάντα τα έργα που με τόσο πάθος ο Γιάννης φρόντισε να κοσμήσουν το χώρο του Υπουργείου, ανασύροντάς τα από τα υπόγεια της Σχολής Καλών Τεχνών.

Το Υπουργείο Παιδείας είναι φτωχότερο χωρίς αυτόν. Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμμετέχω στη μεγάλη θλίψη τους».

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.