Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΜΕΑ» ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την απόφασή του να διαγράψει από την ΚΟ της ΝΔ την Κατερίνα Παπακώστα...





Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την απόφασή του να διαγράψει από την ΚΟ της ΝΔ την Κατερίνα Παπακώστα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.





Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Καμμένος έγραψε: «Διέγραψε μια μητέρα ΑμεΑ που λόγω του προσωπικού της αγώνα μπορεί να νομοθετήσει καλύτερα από όλους για το θέμα, υποτασσόμενος στα συμφέροντα».

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης και λίγο μετά τη σύγκρουση Καμμένου-Γεωργιάδη στη Βουλή, η κυρία Παπακώστα από το βήμα της Βουλής είπε ότι «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο», ενώ παράλληλα δήλωσε ότι κάποιες από τις διατάξεις που καταψηφίζει η ΝΔ κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με αφορμή τις δηλώσεις της αυτές μάλιστα ο υπουργός Άμυνας της απηύθυνε πρόσκληση να μετέχει σε άτυπη επιτροπή με έργο τη σύνταξη τροπολογίας για τις συντάξεις χηρείας συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

iefimerida.gr