Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ: ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!..

Την πάτησαν τα συντρόφια του Περισσού, στην «διεθνιστική» εκδήλωση που έκαναν για τα 100 χρόνια από το σιωνιστικό πραξικόπημα των ...







Την πάτησαν τα συντρόφια του Περισσού, στην «διεθνιστική» εκδήλωση που έκαναν για τα 100 χρόνια από το σιωνιστικό πραξικόπημα των μπολσεβίκων! Πως; Προσκαλώντας μια εκπρόσωπο του ΚΚ Ουγγαρίας, η οποία εκφώνησε έναν άκρως… ρατσιστικό λόγο. Πρόκειται για την Μαρίνα Πιλάεβα, μέλος της Κ.Ε. και Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του κόμματος, η οποία είπε τα εξής:




«Εμείς πιστεύουμε πως η πρόσκληση μεταναστών στην Ευρώπη είναι τεράστιο λάθος. Είναι μια τραγωδία και γι’ αυτό υποστηρίζουμε τον Βίκτορ Όρμπαν στην υπεράσπιση των συνόρων της Ουγγαρίας, της ταυτότητάς μας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η αριστερά της δύσης εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει ηγεσίες υπέρ των εργαζομένων, αλλά ηγέτες που εκφράζουν τους καπιταλιστές, αδίστακτους dealmakers και χωρίς καμία σχέση, απόμακρους, από τα προβλήματα του λαού. Γι’ αυτό αυτοί είναι υπέρ της μετανάστευσης. Δεν είναι τυχαίο πως στην Αυστρία οι εργατικές ψήφοι δεν πήγαν στην αριστερά, αλλά το λαϊκίστικο κόμμα FPOE. Εμείς είμαστε κομμουνιστές παλιάς εποχής και συνεπώς πιστεύουμε πως τα προβλήματα των μεταναστών επιλύονται στο σπίτι τους κι όχι με την εισαγωγή τους στην Ευρώπη».

Αφού δεν… πρόκανε (που’ λεγε κι ο σύντροφος Χαρίλαος) να επέμβει η… επαγρύπνηση, να επέμβει αμέσως η… Αντιρατσιστική Υπηρεσία και να πάει «μέσα» σούμπιτους τους κουκουέδες, γιατί επέτρεψαν την εκφορά… ρατσιστικού λόγου. Οι δε «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», να καταλάβουν για όσο χρειαστεί το Παλάτι του Περισσού, προκειμένου να το καθαρίσουν από το… ρατσιστικό δηλητήριο!https://ethnikismos.net