Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΛΕ ΝΥΧΙΑ Η ΠΑΠΑΔΙΑ... ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΡΗΤΗ.Στο προσκήνιο έρχεται ,ξανά, η υπόθεση που αφορά στον ιερέα με τα δύο παιδιά , από την Μεσαρά, που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο ,π...




ΚΡΗΤΗ.Στο προσκήνιο έρχεται ,ξανά, η υπόθεση που αφορά στον ιερέα με τα δύο παιδιά , από την Μεσαρά, που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο ,προκαλώντας σάλο.

Ο ιερέας ,σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με την πρεσβυτέρα και της ζήτησε να διαβάσει μία επιστολή που είχε αφήσει ,για την ίδια, στο κομοδίνο του.





Η πρεσβυτέρα ωστόσο είχε προχωρήσει σε δήλωση εξαφάνισης ενώ είχε ειδοποιηθεί και η Μητρόπολη.

Ο ιερέας τότε εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης και δήλωσε: ” Eίμαι καλά, ήταν επιλογή μου να φύγω!”

Σήμερα, η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου και κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να πάρει την επιμέλεια του ενός παιδιού της ,που είναι ακόμη ανήλικο , να οριστεί διατροφή και να προχωρήσει η διαδικασία για να λυθεί ο γάμος της.

Τελικά, η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην αίτηση της ισχυρίζεται πως ο ιερέας είχε εξωσυζυγικές σχέσεις που τον οδήγησαν να φύγει.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα, από τον οποίο εκπροσωπείται, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Ο δικηγόρος της πρεσβυτέρας Λευτέρης Κάρτσωνας – Φραγκιαδούλης δηλώνει στο cretalive ότι μετά τη φυγή του ιερέα και με τον τρόπο που έγινε, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη από την πλευρά της πρεσβυτέρας είναι μονόδρομος για την αποκατάσταση της οικογενειακής κατάστασης που διαταράχθηκε.

“Η έκδοση προσωρινής απόφασης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου συνιστά την πρώτη δικαίωση και προθάλαμο της δικαστικής εξέλιξης της υπόθεσης.“, προσθέτει ο ίδιος.

kefaloniapress