Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!! ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ...!! ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

O βασιλιάς Σαλμάν στη Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε πως μ από τις 24 Ιουνίου 2018 στις γυναίκες να οδηγούν χωρίς τη συνοδεία άνδρα, ...







O βασιλιάς Σαλμάν στη Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε πως μ από τις 24 Ιουνίου 2018 στις γυναίκες να οδηγούν χωρίς τη συνοδεία άνδρα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν οι πρώτες αντιδράσεις.




Ένας άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή διότι απειλούσε να «κάψει τις γυναίκες και τα αυτοκίνητά τους», αν εφαρμοστεί η απόφαση του βασιλιά.

Ο άνδρας ανέβασε ένα βίντεο με το «μήνυμά» του στο διαδίκτυο, προκειμένου να είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο. Ωστόσο, το βίντεο έγινε αντιληπτό και από τις αρχές ασφαλείας, οι οποίες το «κατέβασαν» από το ίντερνετ, εντόπισαν τον άνδρα και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο άνδρας που απειλούσε τις γυναίκες οδηγούς ήταν περίπου 20 ετών και στο βίντεο φορούσε την παραδοσιακή λευκή κελεμπία των Αράβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.